Nr 84 Suck – Jag vill inte klaga – men

Jag vill inte klaga – men nu får det faktiskt bli vår / sommar – fort. Det är faktiskt inget kul med snö och kyla längre.

Jag vill inte klaga – men nu har förkylningen slagit till – igen – och det har jag ingen lust och ork med – då jag har massa roliga arbeten framför mig. Och jag hatar att vara sjuk – noll toleransnivå för egen sjukdom.

Jag vill inte klaga – men jordens dragningskraft gör så att mina mungipor pekar åt fel håll så jag ser sur ut – fast jag inte är det.

Jag vill inte klaga – men dygnet har alldeles för få timmar – så nu får regeringen faktiskt lagstadga om fler timmar så jag hinner med allt jag vill göra.

Jag vill inte klaga – men vinterns månader är alldeles för många i förhållande till sommarens månader. Kanske också något för regeringen att lova – det är ju valår och det poppar ju upp så många andra konstiga – icke genomförbara löften.

Jag vill inte klaga – men nu i kommande valtider tycker jag inte att mina valfrågor borde vara så svåra – om man nu beaktar de  frågor som nu verkar stå på regeringens agenda – och som även stod på förra valets lista – och som inte blivit av.

Jag vill inte klaga – men vart tog alla trevliga män vägen och var kom alla tråkiga gubbar ifrån?

Jag vill inte klaga – men okey då – det ska ju vara rättvist – vart tog alla glada och trevliga tjejer vägen och var kom alla tråkiga tanter ifrån?

Jag vill inte klaga – men varför fanns inte alla roliga arbetsmöjligheter när jag var ung som idag finns – jag vill också bli programledare för roliga inslag på TV. (Fast jag är nog för gammal har jag förstått – åldersdiskriminering?)

Jag vill inte klaga – men varför ser det  ut på detta viset????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *