Nr 55 Förkylning på sommaren är inte kul!

Just nu känns det som om det inte finns något värre än att vara förkyld när det är sommar. Det är som om det aldrig går över. Min förkylning har nu suttit fast i mig i flera veckor. Suck. Nåja – är ju lite bättre nu än vad jag har varit. Bara hosta och lite snuva kvar – så det har varit värre. Tänk om man kunde hitta på en universalmedicin som gjorde att man aldrig blev förkyld – eller som gjorde att den gick över på en-två dagar – snacka om att göra världens upptäckt – värd Nobelpriset. Nobelpriset ja – skulle vara kul att vara med en gång på denna festlighet.

Sprang på en hosttablett – sprang förresten – en väninna till mig gav mig dem då hon inte tålde dem. De heter GeloRevoice och är en sugtablett. Funkar faktiskt ganska bra – men – de är dyra. En tub på apoteket kostar 99 kr och då får man 20 tabletter – alltså 5 kronor styck – men helt ok värde för mig. Idag hittade jag en annan modell som var 20 kronor billigare, Bisolduo, så nu ska jag pröva dem och se om de också funkar – lika bra eller bättre – eller sämre.

Vad fort sommaren går förresten – eller vad säger ni? Snart mitten av augusti och nu går det jättefort. Jag ville hinna med så mycket – men – det blev mest arbete. Kanske nästa sommar ska jag göra på annat sätt – planera lite bättre och säga mer nej till att arbeta så mycket – fast – gillar att jobba också och jag gillar att fakturera. Innan vi vet ordet av är det jul igen – suck! Tack och lov har jag min huvudsemester kvar och den ser jag fram emot. Men det dröjer ett tag till innan den är.

Men – ännu så länge skiner solen och det är skönt ute så ännu så länge kan man njuta av den sommar som är kvar – och hoppas att den stannar långt fram i höst. En härlig höst och brittsommar vill vi ha efter en fantastisk sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *