Nr 37 Bröllop och lite annat

På lördag ska jag på bröllop. Min systers bonusdotter ska gifta sig. Det ska verkligen bli roligt för – det var många år senast. Så i maj – tror jag – köpte jag en klänning – mycket tjusig, satt perfekt på mig och jag var nöjd. Igår provade jag den igen – och – kände att den inte som den var min stil – inte jag. Men hallå – två dagar innan jag ska använda den. Den kändes bara inte rätt och jag kände mig som en äldre dam. Ok – jag är kanske en äldre dam med mina 65 år – men det känns inte så och jag måste få känna rätt på ett bröllop. Suck – så idag ska jag ut och se om jag har tur att hitta någon som jag kan använda i morgon. Jag har också funderat över om jag kan ta ner den till skräddaren i huset och låta dem fixa till den. De skulle ju ha ca 24 timmar – så de  borde kunna göra det – eller? Håll tummarna för mig – måste få till något annat eller få den omsydd.

Idag skall sonen, jag och en kompis från TV4 Spring vara med och spela in ett TV-program. Det är en tävling där vi ska utgöra ett lag. Jag vet egentligen inte vad vi ska göra – mer än tävla – men det ska bli kul. Jag tror det ska visas i höst på SVT. Det roligaste är ju förstås att sonen tycker om att ha sin mamma med på dessa äventyr. Det är verkligen roligt att spela in TV – så har ni chansen att få göra det – ta den. Jag skulle gärna vara med mer och då gärna som programledare.  Fast där faller jag nog på  åldern har jag förstått. Det var ju en del skriverier i våras om att det bara ska vara yngre förmågor i rutan – synd – för vi har mycket att ge och många av oss vågar och klarar mer än man tror.

Jag arbetar ganska mycket nu i sommar men det tar slut i slutet av augusti så nu tänker jag på hur det ska bli till hösten. Kommer jag att klara att vara ledig så mycket? Vad ska jag göra med alla dagarna som kommer att komma och gå? Så – nu är det bara att vänta och se vad livet har i beredskap åt mig.

Jag fick ett mail i går från ett produktionsbolag som hade hittat mina uppgifter från det programmet vi spelar in idag. Det är ett nytt program som ska visas på webb-tv och det heter ”Kärlek vid första kyssen”. Första tanken blev ett skratt och aldrig i livet. Men – så började jag att tänka och fundera över  – vad har jag att förlora på att vara med? Vill jag träffa någon? Det kan ju bli ett äventyr och en ny upplevelse – man vet aldrig. Så kanske – kanske – fyller jag i detta dokument för att se vad som händer sedan. Kanske blir jag uttagen och kanske inte.

En reaktion på “Nr 37 Bröllop och lite annat”

  1. Å va kul med bröllop och lite kärlek…. Ha det så fint i vad du nu sätter på dig 🙂 Du får ursäkta, men jag tror fokus ligger mer på brudens outfit än på din. Hi hi! Du är gullig i vad som!
    I övrigt – fyll i och tacka ja om du blir uttagen. Då får du ju den dagen att gå. Lycka till tjejen!
    Sol ute sol inne
    sol i hjärtat sol i sinne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *