Nr 22 En bucketlist

Nu har jag levt en stor del av mitt liv och förhoppningsvis har jag ännu många dagar kvar att leva – men man vet ju aldrig. Och jag har bestämt mig för att den dagen jag hamnar på hemmet – ska jag inte vara bitter för att jag inte gjorde allt jag ville – utan nöjd med livet. Men eftersom jag har bestämt mig för att leva varje dag tills jag dör måste jag fundera över hur resten av mitt liv ska se ut och vad jag har kvar att göra på min bucketlist. Egentligen hade jag ”bara” tre saker på min lista – och dessa har jag faktiskt gjort. (har kanske skrivit om detta tidigare – men det tål att upprepas)

  1. Bila runt i Amerikanska Södern – vilket jag och Agneta gjorde 2013. En fantastisk resa.
  2. Flytta in innanför tullarna i Stockholm – vilket skedde i juni 2015 – i en putteliten lägenhet – för pengarna räckte inte till mer.
  3. Cykla till Paris – vilket jag också gjorde 2015 – med Anne-Marie – med full packning och utan följebil.

Alltså – man kan ju inte sluta leva och drömma fast man gjort en massa saker man ville göra. Så nu gäller det att fylla på min bucketlist med nya saker – frågan är med vad? En bucketlist ska ju vara att göra något som kräver lite mer än en vanlig turistresa eller något som är enkelt att göra. Har ni några bra förslag så kom med dem så jag får något att fundera över?

Jag har ju startat detta med att skriva här – mycket roligt och inspirerande. Jag har börjat måla – igen – vilket var något jag till och från sysslade med som ung. Jag har kört mc i många år – så det är också ute. Så vad finns det kvar? Massor förstås – det gäller bra att komma på vad man vill göra och vad som är värt ansträngningen.

Skulle förstås älska att göra mer TV – det var superkul – men som programledare eller något liknande. Det vore toppen! Men – där ligger nog min ålder mig i fatet – i alla fall om man tittar på hur det ser ut – frånräknat diskussionerna om att det finns några i min ålder som tar platser för de yngre? Suck – hur tänker de egentligen? Mix är bra!!! Ja, toppen faktiskt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *